Iné športy - Piešťanské informačné centrum



Tenis

Tenisové kurty na Hlbokej ulici - HS Centrum
0902 824 902
www.hsc.sk

Tenisový areál na ulici E. Belluša
0905 254 193


Squash

Squash Club, Hlboká ulica
0907 735 229
www.squashclub.sk


Bowling

Bowling Center Victoria, Hlboká ulica
www.bowlingpiestany.sk

Kolkáreň na Štúrovej ulici 22


Golf

9-jamkové golfové ihrisko je na Kúpeľnom ostrove v časti Vrbinky
www.golfpiestany.sk


Vodné lyžovanie a wakeboarding

Wake Soul - vodnolyžiarsky a wakeboardový areál v Ratnovskej zátoke
www.wakesoul.sk


Jazda na koni

Prvá jazdecká škola - jazdecký areál sa nachádza v severnej časti mesta za Bodonou, medzi Biskupickým kanálom a pôvodným korytom rieky Váh. Chovatelia tu majú sústredených viac ako 25 koní, na ktorých si môžu záujemcovia zajazdiť.


Outdoor fitness

Fitness stroje osadené v exteriéri pozdĺž potoka Dubová na Hlbokej ulici ponúkajú možnosť rozhýbať si celé telo v príjemnom prostredí, na čerstvom vzduchu, zdarma a kedykoľvek. Zacvičiť si možno na pomôckach na precvičovanie bokov, brušných a prsných svalov, veslárskom trenažéri alebo chodníku s bradlami.


Street workout

Ihrisko na Vážskej ulici pri Krajinskom moste určené na funkčný tréning s váhou vlastného tela v exteriéri. Cvičiť možno zdarma a kedykoľvek, večer je ihrisko umelo osvetlené. Navrhnuté bolo športovcami, ktorí sa street workoutu aktívne venujú. Parčík patrí z hľadiska kvality a veľkosti medzi slovenskú špičku.


Akupresúrny chodník

Akupresúrny chodník so zábradlím vybudovaný v mestskom parku za budovou Kursalonu. Okoloidúci sa môžu poprechádzať bosými nohami po kameňoch z dunajského štrku, a tak vyskúšať prírodnú akupresúrnu masáž.